EKSKLUSIV FØRLYTT!
Warner Music og Classic Album Sundays presenterer PRINCE ‘1999’ Deluxeutgave (Warner, 1982/2019) // Kent Horne med Petter Aagaard og Christer Falck // Duet Audio (Akersgata 65) // Torsdag 28. november kl. 19.30-23.00

FRI ENTRÉ FOR DE 30 FØRSTE SOM FORHÅNDSBESTILLER EN AV VERSJONENE AV DELUXE-UTGAVEN: https:/bit.ly/34AC8Zw

OBS! Kun 30 plasser! Husk å bekrefte i dette facebookarrangementet om du kommer på førlytten ved å svare på hvilken skive du har bestilt.

Enkel servering (med & uten).

kl. 19.00 dørene åpnes – enkel servering
kl. 19.30 PLATEPRAT + LYTT:
TIDL. UUTGITTE LÅTER (deluxeboksens side 9-12)
kl. 20.30 LYTT: ‘1999’ (side 1-2)
kl. 21.05 PLATEPRAT
kl. 21.20 LYTT: ‘1999’ (side 3-4)
kl. 21.55 PLATEPRAT + LYTT:
TIDL. UUTGITTE LÅTER (deluxeboksens side 13-16)
kl. 23.00 avrunding

Dagen før de mye omtalte remasterede Deluxe-utgavene av Princeklassikeren 1999 slippes i butikkene inviteres det til eksklusiv, audiofil førlytt hos Duet Audio i Akersgata 65 i regi av Warner Music Norway, platebutikken Big Dipper, lytteklubben Classic Album Sundays og forfatterne av den kritikerroste Prince-boken «Shockadelica», Christer Falck og Petter Aagaard.

De to setter seg ned med lytteklubbvert Kent Horne for å snakke om artisten og utgivelsen før vi tyvlytter på skiva dagen før den offisielle utgivelsen på et lydanlegg i verdensklasse. Vi hører gjennom både den remasterede originalen og de 23 tidligere uutgitte studioinnspilte låtene + medley’en/tourdemoen som er inkludert i Super Deluxe Box-utgaven:

Side 9
1. Feel U Up
2. Irresistible Bitch
3. Money Don’t Grow On Trees
4. Vagina

Side 10
1. Rearrange
2. Bold Generation
3. Colleen

Side 11
1. International Lover (Take 1) [Live In Studio]
2. Turn It Up
3. You’re All I Want

Side 12
1. Something In The Water (Does Not Compute)
2. If It’ll Make U Happy
3. How Come U Don’t Call Me Anymore? (Take 2)

Side: 13
1. Possessed (1982 Version)
2. Delirious (Full Length)

Side 14
1. Purple Music
2. Yah, You Know
3. Moonbeam Levels (2019 Remaster)

Side 15
1. No Call U
2. Can’t Stop This Feeling I Got
3. Do Yourself A Favor

Side 16
1. Don’t Let Him Fool Ya
2. Teacher, Teacher
3. Lady Cab Driver / I Wanna Be Your Lover / Little Red Corvette (Tour Demo)


Read: The Legacy Of Prince In Five Records

NY AUDIOSETUP!
For å yte alle frekvensene og dynamikken på disse feststemte platene full rettferdighet, og glede lydentusiastene blant oss, benytter vi anledningen til å fylle audiomenyen med noen nye komponenter, med bl.a. aktive høyttalere fra Kiia og en spesialutgave fra Dr. Feickerts fantastiske platespillerserie, Dr. Feickert Venti Ltd, som drives av tre motorer og har egen ekstern strømforsyning (Linear PSU) for å sikre at støysmitten er minimal og lydformidlingen er rock steady.

AUDIOMENYEN leveres av Duet Audio:
– PLATESPILLER: Dr. Feickert Venti Ltd
– RIIA-TRINN: McIntosh MP100
– TONEARM: Triplanar VII
– PICKUP: Dynavector XX2 MK2
– AKTIVE HØYTTALERE: Kii Three BXT
– SIGNALKABLER: Midas Reference Flavia
– HØYTTALERKABLER: Midas Reference Silje
– STRØMFORDELER: Isol-8

Ved siden av solid nørding rundt plata blir det også spekulert i mulige, framtidige “purple snacks” fra hvelvet til Prince Rogers Nelson i Paisley Park. Falck og Aagaard har full oversikt.

FALCK & AAGAARD
«Princeologene» Petter Aagaard og Christer Falck har besøkt lytteklubben flere ganger tidligere, blant annet for å presentere Princeklassikere som Purple Rain (1984) og Sign O’ the Times (1987). De har også guidet oss gjennom posthume utgivelser som Piano and A Microphone 1983 (2018) og Originals (2019).

En av verdens største Prince-samlinger befinner seg hos Christer Falck. Mange stiftet først bekjentskap med ham gjennom TV3s Robinsonekspedisjonen, men for oss musikkinteresserte er han bedre kjent som tidligere platesjappeinnehaver av Bennis på Aker Brygge eller som platedirektør og produsent med en usedvanlig teft og beundringsverdig filantropisk entusiasme.

Gjennom flere år har han løftet frem norske artister som gjerne har fortjent mer oppmerksomhet enn de har fått, gjennom nyslipp på eget selskap C+C Records, reutgivelser, konserter (som i Gåsehud-serien), og til og med små, dedikerte festivaler, som i forbindelse med produsent Jan Erik Kongshaugs 75-årsjubileum tidligere i år.

Falck er også medforfatter og forlegger av den uautoriserte boken Shockadelica (Falck Forlag, 2014), skrevet i samarbeid med Norges kanskje fremste Princekjenner; vokalist, skuespiller, komponist og musikkjournalist Petter Aagaard.

Aagaard forfattet året etter den kontroversielle Star Wars-boken A Disturbance in The Force – Imperiet slår sprekker. Vi har lest ham i musikkmagasinet PULS og sett ham i musikalske sammenhenger både på teaterscenen og i ulike underholdningsprogram på tv, men blant oss med spesiell hang til klubbrytme og booty bounce har trønderen gjort seg bemerket som vokalist og komponist i det eksperimentelle funkkollektivet Galactic Funk som slapp albumet We Come in PEZ denne måneden.

Er det lenge siden du har hørt en hel plate fra begynnelse til slutt? Classic Album Sundays gir deg muligheten til å høre musikken kontekstuelt, i fellesskap, uavbrutt og med best mulig sonisk gjengivelse.

Oslo

Time and Date: Thursday November 28th 7:30pm – 11pm

Venue

Duet Audio, Akersgata 65, 0180 Oslo

Tickets

Available Here

Presenter

Kent Horne